HF Consultancy
Lijsterbeswede 57
2993 GB Barendrecht

T. 0180 62 11 84
E. info@hfconsultancy.nl
VacaturesPagina afdrukken
Interne controle- en kwaliteitmedewerkers (m/v) part time of full time gezocht

FUNCTIE-OMSCHRIJVING
U levert een bijdrage aan een voortdurend verbetertraject met betrekking tot de interne controle- en kwaliteitszorg binnen diverse (gemeentelijke) organisaties door het opzetten, uitvoeren en onderhouden van de interne controle-, kwaliteits- en verantwoordingstrajecten om te komen tot een herontwerp van de bedrijforganisaties, gebaseerd op een rechtmatige en efficintie kwaliteit en effectiviteit. U maakt, door middel van de interne controleonderzoeken, de rechtmatigheidsbeheer zichtbaar. U beschrijft de interne controlebevindingen conform de Single Information Single Audit (Sisa) normen en kwaliteitscriteria van het Rijk. U onderhoudt en beheert de interne controleonderzoeken.

U toetst de werking van beschreven AO/IC in de praktijk en adviseert en rapporteert daarover. U verricht onderzoek en legt de bevindingen van gehouden onderzoeken vast in een interne controlerapportage. U clustert verbeterpunten, zet een verbetertraject op en cordineert en bewaakt de implementatie hiervan. U levert bijdragen aan diverse themaonderzoeken en aan de beantwoording van vragen n.a.v. onderzoeken en rapporten van derden.

U participeert in projecten gericht op het verbeteren van de processen binnen de organisatie-onderdelen en ontwikkelt daartoe voorstellen tot verbetering van de kritische bedrijfsprocessen. U levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling betreffende de administratieve organisatie. U ontwikkelt daartoe beleidsinformatie en levert een bijdrage in het uitdragen van het beleid. U geeft voorlichting bij invoering of wijziging van (nieuwe) bedrijfsprocessen (herinrichting AO, etc.), bij interne controle en bij risicoanalyses.

FUNCTIE-EISEN
U beschikt over een HBO- opleiding dan wel vergelijkbaar werk- en denkniveau met enige jaren relevante werkervaring. U heeft kennis van en ervaring met methoden en technieken van in kaart brengen, vastleggen en verbeteren van kritische bedrijfsprocessen. U heeft kennis van diverse interne controle methoden en technieken voor het verkrijgen van de juiste informatie en bent vaardig in het analyseren en toepassen daarvan. U heeft grondige kennis van de interne organisatie en werkprocessen binnen de lokale overheden.

Verder kunt u goed plannen en organiseren, bent u klantgericht en beschikt u over organisatiesensitiviteit. Ook bent u goed in staat tot probleemanalyse en oordeelsvorming.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Salaris: U ontvangt een marktconform salaris.
Dienstverband: Tijdelijk
Minimale uren: 16 uur per week.
Maximale uren: 36 uur per week.
Uren: Variabel in te vullen.

BIJZONDERHEID
Het betreft hier vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van n jaar met mogelijk een verlenging. Vast dienstverband is mogelijk.

STANDPLAATS
Bij de opdrachtgevers op diverse lokaties in Nederland.

SOLLICITEREN NAAR DEZE FUNCTIE
Uw reactie op de vacature Interne controle- en kwaliteitmedewerker ontvangen wij graag. Op dit moment kan dat alleen schriftelijk. Een assesment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stuur uw curriculum vitae met begeleidende brief en recente pasfoto onder vermelding van vacaturenaam naar:

HF Consultancy
T.a.v.: De heer R.H. Ferdinandus 
Lijsterbeswede 57
2993 GB BARENDRECHT

HF Consultancy is daarnaast voor haar opdrachtgevers regelmatig op zoek naar freelance financieel en juridisch geschoolde (beleids)medewerkers. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
Humanity
Naam organisatie *
Voorletters en naam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Telefoonnummer mobiel
E-mailadres *
Bericht *
 

Copyright HF Consultancy | Disclaimer | Realisatie: WebNL